V. Tove & Knud Jørgensen


Se mere!

Velkommen til Duborgsminde


Duborgsminde er en nyrestaureret gård, hvor vi tilbyder overnatning og morgenmad i indbydende, landlige og hyggelige omgivelser. Gården ligger 10 km fra Danmarks ældste by Ribe, samt tæt på vadehavet.

Duborgsminde blev opført i 1875. Fra 1945 og frem til 1970 fungerede gården som kvægavlsstation. Oprindelig hørte der 60 tdl. jord til gården, men ved overtagelsen af gården i 1970 blev størstedelen af jorden solgt fra, idet gårdens drift blev nedlagt.

Under stormen 3. december 1999 brændte størstedelen af staldbygningerne ned. Derfor har gården i dag nybyggede længer, hvor der nu blandt andet er indrettet bed and breakfast faciliteter.

Her på siden kan du finde information der kan gøre din ferieoplevelse i det vestlige Jylland lidt mere spændende.

Udvalgte afstande

2 km til indkøbsmuligheder, samt tog og bus10 km til Ribe20 km til Fanø60 km til Rømø60 km til Legoland60 km til Billund lufthavn

Værelser


På Duborgsminde har vi 4 nye, indrettede dobbeltværelser med TV. Der er et helt nyt badeværelse med toilet i underetagen, samt et toilet på gangen. På stueetagen er der et dejligt, indbydende og stort fællesrum og spisekøkken, hvor man blandt andet kan nyde morgenmaden. Der er desuden fri internet adgang. Har man motorcykel, er der mulighed for indendørsparkering.

Du kan se billeder af Duborgsminde her:Udlejning, priser og booking


Prisen for leje af dobbeltværelse er
400 kr. pr. nat.Der er mulighed for ekstra opredning på alle værelser. Pris 100 kr.Morgenmad koster 50 kr. pr person.Desuden ser vi helst at rygning foregår udenfor og husdyr frabedes.


(Værelser kan også reserveres ved at kontakte Knud og Tove Jørgensen på telefon: 61 76 75 65)

KontaktKnud og Tove Jørgensen

Kongeåvej 39

6771 Gredstedbro

Telefon: 61 76 75 65

På snarligt gensyn